NL EN

84 STAPPEN

84 STAPPEN neemt een volledige verdieping van Kunstinstituut Melly in beslag. Het initiatief richt zich op projecten op het snijpunt van kunst en onderwijs. Deze transformatie van white cube galerie naar dynamische plek voor het socialiseren van kunst is een vervolg op de metamorfose in 2018 van de tentoonstellingsruimte op de begane grond, MELLY. De naam – 84 STAPPEN – beschrijft de afstand van de begane grond naar de zalen op de tweede verdieping waar het initiatief zich bevindt.

Tijdens de eerste editie van dit initiatief worden kunstinstallaties getoond van Afra Eisma, The Feminist Health Care Research Group (Inga Zimprich), Moosje M Goosen en Daily Practice (Suzanne Weenink), Raja’a Khalid, Lisa Tan, Domenico Mangano & Marieke van Rooy en Romily Alice Walden. De programmering binnen deze installaties zal zich ontvouwen in de loop van het jaar, met bijzondere aandacht voor vraagstukken rond geestelijke gezondheid.

Het openingsprogramma van 84 STEPS is MINDSCAPES, een online congres georganiseerd in samenwerking met het SICK! Festival in Manchester op 22 en 23 april 2021.

Ondersteund door

OUTSET, Goethe Institut Rotterdam en Stichting Stokroos

Deelnemers

Curators

Verwante items

THE GREAT DEBATE: Mind and the City
Online
MINDSCAPES Conference: Dag 1
Online
MINDSCAPES Conference: Dag 2
Online

PERS

↳ e-flux
↳ Press Release
back
Als onderdeel van de nieuwe huisstijl van Kunstinstituut Melly zijn we de website van het instituut aan het vernieuwen. Sommige functies zijn misschien nog niet toegankelijk, maar we werken eraan. Dank u voor uw geduld.