NL EN

Openingsweekend — Day 1

Live Gratis toegang

Ben er bij, samen met de kunstenaars en curatoren, op de openingsreceptie van onze aankomende tentoonstellingen op vrijdag 8 december van 17 tot 21 uur.

My Oma, de grootschalige groepstentoonstelling, beslaat alle vier de verdiepingen van Kunstinstituut Melly. Op de tweede verdieping openen we ook Bewaard, een speciaal nieuw werk in opdracht van kunstenaar Sijben Rosa.

Dit is de eerste dag van ons feestelijke openingsweekend. Gedurende de avond vinden er lezingen, voordrachten en optredens plaats. Op het programma staat ook het "Music for My Oma" programma, een line-up van concerten en geluidsperformances georganiseerd in samenwerking met het Amarte Fonds.

Vrijdag is de start van ons feestelijk openingsweekend voor My Oma en Sijben Rosa: Bewaard. Wees welkom op dag 2 (zaterdag 9) en dag 3 (zondag 10 december).

Het programma

17 uur

Laure Prouvost (Show and Tell)

17:45 uur

Opening speeches

18 uur

Channa Boon (Muziek voor My Oma)

18:30 uur

Ola Hassanain (Show and Tell)

19 uur

Elsa van der Linden (Muziek voor My Oma)

19:30 uur

Cosmic Bride (Muziek voor My Oma)

20 uur

Het Duo Leve (Muziek voor My Oma)

20:30 uur

12 Tribes of Mars (Muziek voor My Oma)

Show and Tell

Kunstenaarsgesprekken, lezingen en voorstellingen van kunstenaars vinden plaats geïnspireerd door persoonlijke verhalen over grootmoeders, maar ook door ideeën, objecten of tradities die van hun grootmoeder zijn geërfd of generaties lang zijn doorgegeven.

Muziek voor My Oma

Een line-up van concerten en geluidsperformances georganiseerd door Kunstinstituut Melly in samenwerking met het Amarte Fonds, als onderdeel van het 'Melly X Amarte' geluidskunst- en muziekprogramma. Het programma ging van start in september 2023 met een open oproep voor bestaande of nieuw voorgestelde muziek of geluidswerken geïnspireerd door grootmoeders of voorouderlijke kennis. De geselecteerde muzikanten en kunstenaars worden in november bekendgemaakt.

Deelnemers

Curators

Netwerk

Series

Verwante items

back