NL EN

Openingsweekend — Dag 3

Live Gratis toegang

Op de laatste dag van het openingsweekend, op zondag 10 december van 14 tot 18 uur, is er een afscheidsreceptie voor Sofía Hernández Chong Cuy, die haar zesjarige ambtstermijn als directeur van Kunstinstituut Melly beëindigt. Aanvullend omvat het middagprogramma een extra reeks performances en lezingen.

Zaterdag is de tweede dag van ons feestelijk openingsweekend voor My Oma. Wees welkom op dag 1 (vrijdag 8) en dag 2 (zaterdag 9 december).

Het programma

14 uur

Melike Kara met Jeannel (Show and Tell)

14:30 uur

Sofía Hernández Chong Cuy's Farewell speech

15 uur

Charlie Koolhaas (Show and Tell)

15:30 uur

Maria Magdalena Kozłowska (Muziek voor My Oma)

16 uur

Eveline Ypma (Muziek voor My Oma)

16:30 uur

Gabriel de Oliveira (Muziek voor My Oma)

17 uur

Art Raffle for the book PAUL

17:30 uur

Mallet Collective (Muziek voor My Oma)

Show and Tell

Kunstenaarsgesprekken, lezingen en voorstellingen van kunstenaars vinden plaats geïnspireerd door persoonlijke verhalen over grootmoeders, maar ook door ideeën, objecten of tradities die van hun grootmoeder zijn geërfd of generaties lang zijn doorgegeven.

Muziek voor My Oma

Een line-up van concerten en geluidsperformances georganiseerd door Kunstinstituut Melly in samenwerking met het Amarte Fonds, als onderdeel van het 'Melly X Amarte' geluidskunst- en muziekprogramma. Het programma ging van start in september 2023 met een open oproep voor bestaande of nieuw voorgestelde muziek of geluidswerken geïnspireerd door grootmoeders of voorouderlijke kennis. De geselecteerde muzikanten en kunstenaars worden in november bekendgemaakt.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back