NL EN

Openingsweekend — Dag 2

Live Gratis toegang

Wees welkom op de tweede dag van het feestelijke openingsweekend van My Oma, een grootschalige groepstentoonstelling waarin de figuur van de grootmoeder centraal staat.

Tijdens deze middag op 9 december, van 14.00 tot 18.00 uur, vinden er concerten en geluidsperformances onder het overkoepelende programma "Music for My Oma" plaats en artist's talks, lezingen en performances geïnspireerd op persoonlijke grootmoederverhalen als onderdeel van een speciaal programma, "Show and Tell".

Zaterdag is de tweede dag van ons feestelijk openingsweekend voor My Oma. Wees welkom op dag 1 (vrijdag 8) en dag 3 (zondag 10 december).

Het programma

14 uur

Maria Pask (Show and Tell)

14 uur

Yoeri Guépin met Fung K. Leung Wong (Show and Tell)

15 uur

Asa Seresin (Show and Tell)

15:30 uur

Amanda Moström met Ruby Wroe (Show and Tell)

16 uur

Sara Sallam (Show and Tell)

16:30 uur

Raimundas Malašauskas (Show and Tell)

17 uur

Melvin Moti (Music for My Oma)

17:30 uur

Peter Scherrebeck / Misty Superdeluxe (Music for My Oma)

Show and Tell

Kunstenaarsgesprekken, lezingen en voorstellingen van kunstenaars vinden plaats geïnspireerd door persoonlijke verhalen over grootmoeders, maar ook door ideeën, objecten of tradities die van hun grootmoeder zijn geërfd of generaties lang zijn doorgegeven.

Muziek voor My Oma

Een line-up van concerten en geluidsperformances georganiseerd door Kunstinstituut Melly in samenwerking met het Amarte Fonds, als onderdeel van het 'Melly X Amarte' geluidskunst- en muziekprogramma. Het programma ging van start in september 2023 met een open oproep voor bestaande of nieuw voorgestelde muziek of geluidswerken geïnspireerd door grootmoeders of voorouderlijke kennis. De geselecteerde muzikanten en kunstenaars worden in november bekendgemaakt.

Deelnemers

Series

Verwante items

back