NL EN

Openingsreceptie herfst/wintertentoonstellingen 2021

Live

Kom vrijdag 1 oktober 2021 van 18 tot 20 uur naar Kunstinstituut Melly voor de openingsreceptie van onze aankomende tentoonstellingen:

In de tentoonstellingsruimte op de tweede verdieping, twee solotentoonstellingen: Iris Kensmil: Some of My Souls en Jasmine Thomas-Girvan: Bathed in Sacred Fire. Plus, Joy Mariama Smith: Black Joy/White Fragilityeen van de drie presentaties binnen de samenwerking met HAP. Op de eerste verdieping, Rotterdam Cultural Histories #20: The Museum of Education and Art, en in onze boekwinkel MELLY op de begane grond On "Constant: New Babylon".

Tot slot: kom alstublieft voorbereid met een bewijs van vaccinatie of een recente negatieve testuitslag; lees hier meer over de nieuwe Coronavirusmaatregelen in Nederland. Dit is alleen nodig voor de bar beneden in MELLY, niet voor de tentoonstellingen.

In de loop van 2021 vinden diverse activiteiten en programma's plaats. En de weekendactiviteiten gaan door in 84 STAPPEN, dat sinds juni 2021 op de derde verdieping is gevestigd. Voor meer informatie, volg ons op InstagramFacebook en Twitter of bekijk onze Doe Mee sectie op de website.

Deelnemers

Verwante items

Iris Kensmil: Some of My Souls
Tentoonstelling
Jasmine Thomas-Girvan: Bathed in Sacred Fire
Tentoonstelling
Joy Mariama Smith: Black Joy/White Fragility
Tentoonstelling
Rotterdam Cultural Histories #20: het Museum voor Onderwijs en Kunst
Tentoonstelling
Over Constant: New Babylon
Tentoonstelling
SESSIE: Some of My Souls
1 oktober 2021, 19:00
Live
back
Als onderdeel van de nieuwe huisstijl van Kunstinstituut Melly zijn we de website aan het vernieuwen. Sommige functies zijn misschien nog niet toegankelijk, maar we werken eraan. Dank u voor uw geduld.