NL EN

A Mic of One's Own: Waste

Live Reserveer tickets

Bezoek of doe mee aan een nieuwe editie van A Mic of One's Own, een serie samenwerkingen tussen The Writer's Guide (to the Galaxy) en Kunstinstituut Melly!

Het thema voor deze editie is 'Waste' (afval, overschot), geïnspireerd op de huidige tentoonstelling bij Kunstinstituut Melly genaamd Ooze, door kunstenaar en filmmaker Lucy Beech. Waar er veel aandacht wordt besteed aan het afval dat word geproduceerd in onze samenleving, richt Lucy Beech zich juist op hoe dit afval vormgeeft aan onze samenleving. De drie films waaruit de tentoonstelling bestaat, Flush (2023), Warm Decembers (2022) and Reproductive Exile (2018), vestigen aandacht op afval dat niet makkelijk in een categorie past.

We zijn op zoek naar schrijvers, dichters, spoken word artiesten of songwriters die hun teksten gedachtes over deze thema's willen delen. Zoals altijd, voel je vrij om politieke teksten voor te dragen (denk: manifesto's of essays over klimaatverandering of de bio industrie) of persoonlijke teksten. Het is aan jou! Meld je aan tot 1 september via dit aanmeldformulier. Voor als je wil komen luisteren, meld je je hier aan voor een gratis ticket!

Met deze sessies willen we een veilige ruimte creëren om intieme verhalen te delen. Om dat te waarborgen verwachten we dat alle deelnemers elkaars privacy en kwetsbaarheid respecteren.

——

Jessy Koeimans werkzaamheden op het gebied van collectief leren maken deel uit van het gemeenschappelijke karakter van dit evenement en hiermee brengt ze Writer's Guide to the Galaxy en hun serie A Mic of One's Own naar onze multifunctionele ruimte MELLY op de begane grond. Deze boekwinkel, café en ontmoetingsruimte is ontwikkeld met onze filosofie van collectief leren in gedachten.

Curators

Netwerk

Series

Verwante items

back