NL EN

A Mic of One's Own: Kinship

Live Reserveer tickets

We zijn verheugd je uit te nodigen voor de volgende editie van A Mic of One's Own! Een serie georganiseerd door Kunstinstituut Melly en The Writer's Guide (to the Galaxy). Dit wordt de eerste editie van dit jaar en vindt plaats in onze MELLY Boekwinkel en Café.

Het thema van deze editie is verwantschap (zoals familiare banden, denk: zusterschap!). Het kunstwerk Soliloquy door het kunstenaarscollectief Tromarama gevestigd in Bandung, vormt de inspiratie voor het thema. Dit werk is de eerste helft van het jaar te bezoeken bij Kunstinstituut Melly. In dit prachtige werk zie je negentig tweedehands lampen die over de ruimte zijn verspreid. Telkens wanneer de hashtag "#kinship" op Twitter wordt gebruikt, wordt de tweet omgezet in binaire code, waardoor hun schakelaars worden geactiveerd en een symfonie van flikkeringen ontstaat.

Met deze sessies willen we een veilige ruimte creëren voor het delen van intieme verhalen. Om dat te waarborgen verwachten we van alle deelnemers dat ze elkaars privacy en kwetsbaarheid respecteren.

——

Jessy Koeimans werkzaamheden op het gebied van collectief leren maken deel uit van het gemeenschappelijke karakter van dit evenement en hiermee brengt ze Writer's Guide to the Galaxy en hun serie A Mic of One's Own naar onze multifunctionele ruimte MELLY op de begane grond. Deze boekwinkel, café en ontmoetingsruimte is ontwikkeld met onze filosofie van collectief leren in gedachten.

Curators

Netwerk

Series

Verwante items

back