NL EN

FOCUS: Falke Pisano's 'Rationalisatie en uitbreiding'

Live Reserveer tickets

Locatie: 2e verdieping
Taal: English

Doe mee met een FOCUS sessie die dieper ingaat op de nieuwe tentoonstelling en het onderzoek van kunstenaar Falke Pisano, genaamd niet zo / te worden / geregeerd / door dat. Het programma activeert door middel van gesprekken Pisano’s modulaire installatie en grafische presentatie van het onderzoek, waar ingegaan wordt op de morele subjectiviteit van financiële beleidsvoering.

Deze laatste sessie richt zich op cruciale momenten in de vergoelijking en uitbreiding van institutionele technologieën (of systemen) zoals de toevoeging van een bestuurslaag, of de herstelling van een systeem na een crisis. De totstandkoming van momenten—zoals de 19e-eeuwse Belgisch-Nederlandse oorlog of de financiële crisis van 2008—wordt besproken en er wordt gespeculeerd over mogelijke manieren van interventie.

Dit is een gratis evenement open voor publiek, reserveer via de link hierboven een ticket. Pisano’s tentoonstelling vormt onderdeel van Kunstinstituut Melly’s Anchored serie, waar diepgaand artistiek onderzoek wordt gepresenteerd over het gebouw, de straat en wijk waarin het instituut zich bevindt.

Deelnemers

Series

Verwante items

back