NL EN

FOCUS: Falke Pisano

Live Gratis toegang

Locatie: Tentoonstellingsruimte op de twee verdieping

Wees welkom tijdens de opening van onze nieuwe zomertentoonstellingen en sluit aan bij het FOCUS-programma dat ingaat op een tentoonstelling van nieuw werk van de Rotterdamse kunstenaar Falke Pisano, getiteld niet zo / te worden / geregeerd / door dat​.

De tentoonstelling is de laatste editie in de serie 'Anchored'-opdrachten die is gewijd aan de verbinding met de lokale cultuur en geschiedenis van ons gebouw, onze omgeving en onze straat. In deze editie van Anchored richt Pisano zich op een nieuw soort moreel en financieel onderwerp dat opkwam in de 19e eeuw en dat getraceerd kan worden via de archieven van de eerste Spaarbank in Rotterdam, opgericht in 1818.

Dit FOCUS-programma zal plaatsvinden met Falke Pisano als een introductie en eerste demonstratie van een performatief instrument en schematisch systeem gemaakt van een bureau. Het publiek kan deelnemen aan de verdere verkenning van deze Rotterdamse geschiedenis en haar hedendaagse betekenis door middel van drie aanvullende performances met gastsprekers.

Kom om 14:00 uur naar deze FOCUS, en blijf om 15:00 uur voor een FOCUS rondleiding door de nieuwe tentoonstelling The Fables of Sanbras, van de Guadaloupese kunstenaar Kelly Sinnapah Mary waarbij gasten Chris Cyrille, Andil Gosine en Sour Grass aanwezig zijn.

Deelnemers

Series

Verwante items

back