NL EN

Opening Nieuw Programma

Hou de middag van zondag 6 mei van 14 tot 18 uur vrij voor de opening van het nieuwe programma.

In de tentoonstellingsruimte op de begane grond: Zonder titel, met steeds wisselende kunstinstallaties en activiteiten, een boekwinkel en een initiatief voor collectief leren. Met ditmaal OHRHUT van Angie Keefer en een presentatie rondom een werk van Jef Geys uit 1993, nieuw werk in opdracht door Federico Herrero en nieuw meubilair door Muebles Manuel. Op de eerste verdieping opent een nieuwe editie van het langlopende project Rotterdam Cultural Histories, #14: May 1968. Op de eerstvolgende verdieping, Irene Kopelman, een solotentoonstelling en Nieuw werk van Teresa Margolles. De ruimtes op de derde verdieping bieden plaats aan Een tentoonstelling met installaties door Pamela Rosenkranz, Susana Mejia en Anicka Yi, inclusief onder meer ook een speciaal project over Thea Segall.

Op diezelfde zondag, om 14:30 uur een welkomstwoord door onze directeur Sofía Hernández Chong Cuy, en om 15 uur, bent u welkom bij een boekpresentatie ter ere van onze nieuwste publicaties: Blessing and Transgressing: A Live Institute, Para | Fictions en In the Belly of the Whale.

Deze tentoonstellingen en projecten lopen van 6 mei tot en met 2 september 2018 en omvatten diverse activiteiten en programma's. Voor meer informatie, volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of bekijk onze agenda.

Deelnemers

Verwante items

back