NL EN

Opening van Maria Pasks tentoonstelling

Live

Wees welkom op vrijdag 5 november 2021 van 18 tot 20 uur, voor de openingsreceptie van Maria Pasks tentoonstelling, Zandra Rhodes' slaapkamer; een kamer om Auden te lezen.

Maria Pask en ons team kijken er naar uit u te mogen verwelkomen bij Kunstinstituut Melly! Deze presentatie is onderdeel van het Hartwig Art Production | Collection Fund.

Tijdens uw bezoek kunt u ook de andere tentoonstellingen bekijken. In de tentoonstellingsruimte op de tweede verdieping zijn twee solotentoonstellingen te zien: Iris Kensmil: Some of My Souls en Jasmine Thomas-Girvan: Bathed in Sacred Fire. Op de eerste verdieping, Rotterdam Cultural Histories #20: The Museum of Education and Art, en in onze boekwinkel MELLY op de begane grond On "Constant: New Babylon".

Tot slot: kom alstublieft voorbereid met een bewijs van vaccinatie of een recente negatieve testuitslag; lees hier meer over de nieuwe Coronavirusmaatregelen in Nederland. Dit is alleen nodig voor de bar beneden in MELLY, niet voor de tentoonstellingen.

Ook in de laatste weken van 2021 vinden er nog diverse activiteiten en programma's plaats, waaronder de weekendactiviteiten in 84 STAPPEN, dat sinds juni 2021 op de derde verdieping is gevestigd. Voor meer informatie, volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of bekijk onze Doe Mee sectie op de website.

Deelnemers

Verwante items

back