NL EN

(Geannuleerd) SENSORY TOUR: Voor doven en slechthorenden

Live Reserveer tickets

Aanmelden voor deze Sensory Tour is helaas niet meer mogelijk. Een nieuwe datum volgt binnenkort!

Verken hedendaagse kunst op een bijzondere manier met onze op maat gemaakte rondleiding door de My Oma tentoonstelling. Deze rondleiding, onder leiding van Kirsten de Ven - Smit, een deskundige art mediator voor doven en slechthorenden, wordt aangeboden in Nederlandse Gebarentaal en zijn geschikt voor het hele gezin. Tijdens de rondleiding zullen er foto's worden gemaakt voor ons archief en het jaarverslag. Als je liever niet gefotografeerd wilt worden, kun je dit tijdens de rondleiding aangeven.

Sensory Tours

Onze Sensory Tours richten zich op het stimuleren van één zintuig per keer. Dit zorgt ervoor dat iedereen, onafhankelijk van zichtbare of onzichtbare beperkingen, kunst op een inclusieve manier kan ervaren. Tijdens de My Oma tentoonstelling leiden kunstdocenten met specialistische kennis in toegankelijkheid je door een fascinerende en op maat gemaakte ervaring. Deze is specifiek ontworpen voor personen met speciale behoeften.

De Sensory Tours zijn ontwikkeld voor:

• Blinden en slechtzienden
• Doven en slechthorenden
• Ouderen
• Mensen met onzichtbare beperkingen, zoals hooggevoeligheid of die snel overprikkeld raken

Van januari tot en met april 2024 bieden we elke maand een van deze rondleidingen aan, in totaal vier gedurende de tentoonstellingsperiode.

Series

Verwante items

back