NL EN

(Geannuleerd) Masterclass: Denise Ferreira da Silva met Blacker Blackness

Live

Tot onze spijt moeten we de annulering aankondigen van onze Keynote en Masterclass programma's met Denise Ferreira da Silva die zouden plaatsvinden op vrijdag 10 november. Samen met onze presentatiepartners Blacker Blackness bieden we onze excuses aan voor deze onvoorziene annulering. Houd onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor meer programma's deze winter.


Doe mee met een Masterclass van professor Denise Ferreira da Silva, mede georganiseerd door Blacker Blackness, een studieprogramma aan het Sandberg Instituut gecoördineerd door Ola Hassanain en Simone Zeefuik. Dit programma gaat dieper in op Ferreira da Silva's laatste boek Unpayable Debt, uitgegeven in 2022 door MIT en Sternberg Press. De Masterclass gaat vooraf aan de Keynote lezing 'Fashioning a Tool—de/re/composition' en lanceert mede het online chapbook voortkomend uit het Tools for Demodernizing initatief dat in juni 2023 in Kunstinstituut Melly plaatsvond.

"De gereedschappen die we hebben om onze politieke omstandigheden mee te begrijpen, creëren en forceren verdelingen."

De Masterclass heeft plek voor 15 participanten die worden gevuld gebaseerd op uitingen van interesse. Om je aan te melden, stuur gelieve een korte biografie (200 woorden) en motivatiebrief (200–400 woorden) naar education [​at​] kunstinstituutmelly.nl. Voeg hieraan je social media links, of website toe als je deze hebt. De deadline voor de aanmelding is 13 October.

Ter voorbereiding voor de Masterclass wordt er leesmateriaal verstrekt. De Masterclass is gratis toegankelijk gemaakt door Kunstinstituut Melly en Blacker Blackness. Reiskostenvergoedingen worden overwogen op basis van individuele behoefte.

Deelnemers

Curators

Ondersteund door

Tools for Demodernizing is ondersteund door de Terra Foundation.

Verwante items

back