NL EN

TRAINING: De wortels van samengesteld gezinnen

Live Reserveer tickets

Taal: Nederlands
Deze training is specifiek voor adoptie-, pleeg- en/of stiefgezinsleden.
Methodes: Systemisch werk en familieopstellingen

Opgroeien in één of meerdere samengestelde gezinnen maakt dat je als kind vaak uitgenodigd wordt om te bewegen, met als gevolg dat jij hierdoor je plek van oorsprong uit het zicht verliest. De effecten hiervan worden in alle levensfasen zichtbaar en beïnvloeden ons in ons ´zijn.

Tijdens deze workshop ga je ervaren welke complexe dynamieken spelen bij samengestelde gezinnen. Maar ook welke impact afstand en adoptie hebben op je identiteit, je lichaam en je aanwezigheid. Door loyaliteit, gedwongen verplaatsing, verwarring, en in- en uitsluiting, te zien als een vergeten realiteiten van samengestelde gezinnen, nodigt adoptie coach Bina de Boer, je uit om jouw oorspronkelijke plek weer innemen.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back