NL EN

TRAINING: Hiraeth; Voorbij de Heimwee

Live Reserveer tickets

Taal: Nederlands

Deze training nodigt je uit om de pijnlijke realiteit van migratie en familie relaties op afstand te omarmen, om zo verbinding te kunnen maken met je oorspronkelijke zelf en lichaam. Gezamenlijk erkennen we de aanwezigheid van heimwee en de manier waarop assimilatie een essentieel gevolg is van mensen met een migratie achtergrond. Het leven tussen twee landen, twee culturen en /of twee families, maakt dat we ons verscheurd, stateloos en onveilig voelen. Als overlevingsmechanisme passen we ons dan ook “ liever” aan, aan de dominante cultuur, met als gevolg dat we onszelf verliezen.

Tijdens deze training kijken we migratie, assimilatie en verplaatsing echter recht in de ogen aan, waardoor de (emotionele) gevolgen van familie relaties op lange afstand in kaart worden gebracht. Door middel van systemisch werk en familieopstellingen geven we gevoelens die zich uiten in heimwee, depressie, en eenzaamheid een plek en reikt Transcultureel systemisch Coach, Bina de Boer, je de handvatten toe om bewust je plek in jouw systeem, familie en wereld in te kunnen nemen.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back