NL EN

TRAINING: 6 ISLANDS zine #1 — Het verkennen van rust, zorg en genezing in ABCSSS-gemeenschappen

Live Reserveer tickets

Deze training is specifiek voor mensen uit ABCSSS gemeenschappen.

Tijdens deze workshop verkennen we de verschillende belichamingen van rust, zorg en genezing die (kunnen) bestaan in de context van ABCSSS gemeenschappen. We vertrekken vanuit onze individuele en collectieve ervaringen om ons een meer utopische, gedekoloniseerde wereld voor te stellen waarin zorg, rust en genezing gemakkelijk beschikbaar zijn. We zullen discussie, schrijven en beweging stimuleren om ons af te vragen welke veranderingen wij als individuen — en, misschien nog belangrijker, de instituten om ons heen — moeten ondergaan om deze vormen van rust haalbaar te maken. In deze verkennende workshop leren we verschillende praktijken kennen die kunnen beantwoorden aan onze individuele en collectieve behoeften van rust, zorg en genezing.

Deze workshop is bedoeld voor de ABCSSS gemeenschap en zal de basis vormen voor de zine-making workshop Het ontwikkelen van een gemeenschappelijke woordenschat voor rust, zorg en genezing in ABCSSS-gemeenschappen op zaterdag 23 april.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back