NL EN

TRAINING: Centraal stellen van BIPOC holistische genezers #3 — Shiatsu massage met Sheila

Live Reserveer tickets

Deze TRAINING is specifiek voor BIPOC mensen.

Centraal stellen van BIPOC holistische genezers is een serie van drie TRAININGEN waarin de huidige (holistische) gezondheidsruimte op de proef wordt gesteld door bewust BIPOC gezondheidswerkers bij ons uit te nodigen.

De hele serie wordt geïnitieerd door Sekai Makoni, waarbij elke TRAINING begint met een lichamelijke ervaring over hoe witheid tegengaan eruit kan zien door genezers van kleur centraal te stellen. In deze laatste sessie doen we dat door Shiatsu therapeute Sheila Chitanie uit te nodigen, die ook bekend is als de oprichtster van BIPOC gezondheidscentrum, KABRA. Op 26 februari zal zij ons begeleiden met een fysieke workshop waarin zij ons de kracht van Shiatsu laat omarmen—een therapeutische vorm van lichaamswerk uit Japan.

De tweede helft bestaat uit een publieke dialoog tussen Sekai, de gezondheidswerker, en jou, waar we collectief zullen spreken over gezondheidsruimtes, ervaringen, en bevrijdingspraktijken door middel van lichaamswerk voor BIPOC mensen. Deze gemeenschappelijke sessie van holistische politiek resoneert diep met het 'Care for Justice' thema & is bedoeld om een herinnering te zijn aan de vreugde, het belang, en de helende kwaliteiten die BIPOC health practitioners en onze/hun praktijken met zich meebrengen.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back