NL EN

TRAINING: Centraal stellen van BIPOC holistische genezers #1 — Zwarte meditatie met Kanvie Winter

Live Reserveer tickets

Spreektaal: Engels

Centraal stellen van BIPOC holistische genezers is een serie van drie TRAININGEN waarin de huidige (holistische) gezondheidsruimte op de proef wordt gesteld door bewust BIPOC gezondheidswerkers bij ons uit te nodigen.

De hele serie wordt geïnitieerd door Sekai Makoni, waarbij elke TRAINING begint met een lichamelijke ervaring over hoe witheid tegengaan eruit kan zien door genezers van kleur centraal te stellen. In deze eerste sessie doen we dit door Kanvie Winter uit te nodigen, die ons zal zegenen met de kracht van Zwarte meditatie.

De tweede helft bestaat uit een publieke dialoog tussen Sekai, de gezondheidswerker, en jou, waar we collectief zullen spreken over gezondheidsruimtes, ervaringen, en bevrijdingspraktijken door middel van lichaamswerk voor BIPOC mensen. Deze gemeenschappelijke sessie van holistische politiek resoneert diep met het 'Care for Justice' thema & is bedoeld om een herinnering te zijn aan de vreugde, het belang, en de helende kwaliteiten die BIPOC health practitioners en onze/hun praktijken met zich meebrengen.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back