NL EN

TRAINING: Centraal stellen van BIPOC holistische genezers #2 — Acupunctuur vanuit een Aziatisch perspectief met Kim

Live Reserveer tickets

Deze TRAINING is specifiek voor BIPOC mensen.

Centraal stellen van BIPOC holistische genezers is een serie van drie TRAININGEN waarin de huidige (holistische) gezondheidsruimte op de proef wordt gesteld door bewust BIPOC gezondheidswerkers bij ons uit te nodigen.

De hele serie wordt geïnitieerd door Sekai Makoni, waarbij elke TRAINING begint met een lichamelijke ervaring over hoe witheid tegengaan eruit kan zien door genezers van kleur centraal te stellen. In deze tweede sessie doen we dit door Kim Tran uit te nodigen, die ons zal zegenen met de kracht van acupunctuur vanuit een Aziatisch perspectief. Zij is een geregistreerde Zhong acupuncturist die put uit expertise in de Chinese Geneeskunde van haar voorouderlijke familiepraktijk en dit combineert met haar opleiding. Belangrijker nog, ze heeft een intersectioneel perspectief op welzijn, inclusief het fysieke, emotionele, mentale en spirituele.

De tweede helft bestaat uit een publieke dialoog tussen Sekai, de gezondheidswerker, en jou, waar we collectief zullen spreken over gezondheidsruimtes, ervaringen, en Chinese geneeskunde voor BIPOC mensen. Deze gemeenschappelijke sessie van holistische politiek resoneert diep met het 'Care for Justice' thema & is bedoeld om een herinnering te zijn aan de vreugde, het belang, en de helende kwaliteiten die BIPOC health practitioners en onze/hun praktijken met zich meebrengen.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back