NL EN

Nicola Machalova

Nicola heeft haar Master behaald in Psychologie. Tijdens haar studie realiseerde ze zich dat er iets ontbrak op het gebied van psychologie - dat het altijd werkt met het verleden en de toekomst, maar nooit met het heden en dat het altijd werkt met gedachten, maar nooit met het lichaam.

Nicola's yoga reis begon toen ze de verbondenheid tussen lichaam en geest begreep. In 2016 werd ze gecertificeerd in India (YTT200), een jaar later in het VK voor yogatherapie voor vrouwen en onlangs heeft ze de geavanceerde lerarenopleiding in Nepal afgerond (YTT500). Gedurende 2 jaar gaf ze les op de Bikram yoga studio in Tsjechiƫ, terwijl ze ook haar scriptie schreef over therapeutisch bewegingswerk met onvruchtbare vrouwen. In 2017 ging Nicola naar het Verenigd Koninkrijk en bestudeerde deze techniek met de oprichter. Sindsdien blijft ze deze kennis met veel vrouwen delen. Vorig jaar, in 2020, behaalde ze haar tweede geavanceerde lerarenopleiding in Nepal (500hr YTT). Momenteel heeft Nicola zich aangesloten bij een cursus SOMAbreath, therapeutisch werk met ontwakende ademhalingstechnieken.

Als onderdeel van de nieuwe huisstijl van Kunstinstituut Melly zijn we de website aan het vernieuwen. Sommige functies zijn misschien nog niet toegankelijk, maar we werken eraan. Dank u voor uw geduld.