NL EN

TRAINING: Hormoon Yoga Therapie door Nicola Machalova

Live Reserveer tickets

Voertaal: Engels
Locatie: Kunstinstituut Melly, tentoonstellingsruimte derde verdieping.

Vrouwelijke hormonen - oestrogeen en progesteron - hebben een enorme impact op de gezondheid van vrouwen. Onze hormonen zijn verantwoordelijk voor regelmatige menstruatie, soepele menopauze, schildklieractiviteit, stemming, goede slaap, vitaliteit, creativiteit, seksueel libido en nog veel meer. HYT is een natuurlijke behandeling die ons helpt om verschillende symptomen te voorkomen of te verminderen die meestal worden ervaren tijdens de menstruatie,menopauze en voor of na de zwangerschap. Deze therapie bestaat uit een reeks gedetailleerde yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken die de eierstokken, bijnieren, schildklier, bijschildklier en hypofyse stimuleren en masseren. Het verhoogt op natuurlijke wijze de productie van hormonen in die klieren en elimineert de meeste symptomen van hormonale onbalans.

Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers en is gratis bij te wonen (reserveren verplicht).

De TRAININGEN zijn proactieve workshops die plaatsvinden als onderdeel van onze jaar-lange tentoonstelling 84 STAPPEN. Hier transformeert Kunstinstituut Melly haar tentoonstelling op de derde verdieping in een dynamische ruimte met kunstwerken en installaties die allemaal gaan over de thema’s geestelijke gezondheid en toegankelijkheid. Het hele jaar door wordt de tentoonstelling 84 STAPPEN geactiveerd door middel van therapeutische TRAININGEN van 60 minuten, die in de weekenden plaatsvinden en worden begeleidt door ​​een diverse groep (gezondheids) zorgprofessionals.

Deze TRAININGEN maken ruimte om de kunstinstallaties van 84 STEPS om te vormen tot ruimtes van herstellende activering. De relatie tussen fysieke architecturen, sociale structuren en ervaringen van persoonlijke en sociale gezondheid worden onderzocht in workshops zoals aromatherapie, meditatie en dans. Het betrekken van publiek, gezamenlijke zorg en actieve participatie staan hierbij ​​centraal. We nodigen je uit om deel te nemen, uit te wisselen en je lichaam en geest met ons mee te bewegen in deze wekelijkse TRAININGS-programma's. Om deel te nemen aan één of meerdere TRAININGEN kunt u zich hier aanmelden.

De TRAININGEN zijn door het hele jaar door verdeeld op basis van drie thematische clusters:

Zelfzorg (juni - september 2021)
Medicijnen, waanzin en magie (oktober - december 2021)
Zorg voor rechtvaardigheid (januari - maart 2022)

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back