NL EN

BOEKEN: Bruno Zhu

Reserveer tickets

Kom naar BOOKS met kunstenaar Bruno Zhu en de Rotterdamse lancering van 'Retail Verité - een novelle van de groep A Maior waar Zhu onderdeel van is, uitgegeven bij San Serriffe. De overlappende verhalen van 'Retail Verité' zijn gebaseerd op alledaagse winkelontmoetingen en worden gaandeweg surrealistischer. Zo gebruikt een high-concept geurboetiek een herinnering aan de stervende grootmoeder van de eigenaar om ervaringen van tijdreizen te verkopen.

Dit BOOKS-evenement maakt deel uit van Show and Tell, een dag van door kunstenaars geleide programma's ter viering van Moederdag en het middenpunt van My Oma, onze huidige tentoonstelling gewijd aan grootmoeders in het werk van 24 kunstenaars uit 19 landen.

In het programma wordt voorgelezen uit 'Retail Verité', dat een fictief Amsterdams winkelcentrum verbeeldt. De geestige, komische en inzichtelijke commentaren zijn gebaseerd op ideeën die zijn ontwikkeld tijdens een reeks workshops in San Serriffe. Door middel van een mix van improvisatie, larping en speeddaten schetsten de deelnemers ter plekke personages en dialogen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back