Deelnemers
Curators
Netwerk
Series
De maandelijkse Suitcase Economy Brunch is een proeftuin voor het verkennen van relaties, vertalingen, economische modellen en tijd, via het bereiden en serveren van voedsel. Iedere brunch wordt samengesteld met ingrediënten die in koffers van de ene naar de andere plek zijn verplaatst, refererend aan een geschiedenis van voedselruil. De houdbaarheid van deze producten wordt vaak verlengd door fermentatie of conservering, waardoor hun tijdelijkheid en circulatie op een tastbare manier zichtbaar wordt.
· Vis- of champignon-kimchiburger, geserveerd met Koreaanse gefermenteerde en geconserveerde bijgerechten
· 10 euro, of 5 euro (exclusief drankjes) bij ruil voor een zelfgemaakt gefermenteerd of geconserveerd product, geoogste producten uit eigen tuin of een specifiek ingrediënt voor culturele gerechten
11.00-15.00 uur of tot de voorraad op is
Suitcase Economy / Begane grond, Kunstinstituut Melly, Witte de Withstraat 50, Rotterdam
* Maandelijkse Suitcase Economy Brunch #1 omvat gochujangvlokken, zelfgekweekt door Yunseop Kim, meegebracht door Seokyung Kim en Donghwan Kam uit Chuncheon, zeewiervlokken, meegebracht door Binna Choi uit Seoul, gurke gemaakt door Marlies Crooijmans, peren en appels geteeld door Grad van Enckevort in Sevenum, en Koreaanse komkommer en gedroogde asterschors van Jeju Island, beide meegebracht door Riet Wijnen.
De volgende editie van de maandelijkse Suitcase Economy Brunch vindt plaats op zaterdag 29 november.