NL EN

Maandelijkse Suitcase Economy Brunch #1

Live Gratis toegang

De maandelijkse Suitcase Economy Brunch is een proeftuin voor het experimenteren met relaties, vertalingen, economische modellen en tijd tijdens het bereiden en serveren van eten. Elke brunch wordt bereid met ingrediënten die via koffers* van de ene naar de andere plek worden vervoerd, wat een geschiedenis van voedselruil met zich meebrengt. De houdbaarheid van deze producten wordt vaak verlengd door middel van fermentatie of conservering.

Het menu:

· Vis- of champignon-kimchiburger, geserveerd met Koreaanse gefermenteerde en geconserveerde bijgerechten

Prijs:

· 10 euro, of 5 euro (exclusief drankjes) bij ruil voor een zelfgemaakt gefermenteerd of geconserveerd product, geoogste producten uit eigen tuin of een specifiek ingrediënt voor culturele gerechten

Tijd:

11.00-15.00 uur of tot de voorraad op is

Locatie:

Suitcase Economy / Begane grond, Kunstinstituut Melly, Witte de Withstraat 50, Rotterdam

* Maandelijkse Suitcase Economy Brunch #1 omvat gochujangvlokken, zelfgekweekt door Yunseop Kim, meegebracht door Seokyung Kim en Donghwan Kam uit Chuncheon, zeewiervlokken, meegebracht door Binna Choi uit Seoul, gurke gemaakt door Marlies Crooijmans, peren en appels geteeld door Grad van Enckevort in Sevenum, en Koreaanse komkommer en gedroogde asterschors van Jeju Island, beide meegebracht door Riet Wijnen.

De volgende editie van de maandelijkse Suitcase Economy Brunch vindt plaats op zaterdag 29 november.

Deelnemers

Curators

Netwerk

Series

Verwante items

back