NL EN

TRAINING: Ontwaak je innerlijke genezer — Snuiven aan het hart #2

Live Reserveer tickets

Dezelfde training vindt plaats op zaterdag 9 oktober om 15:15 uur.
Spreektaal: Engels

"Awakening your inner healer" is een ervaring om ons hart te openen en te luisteren naar onze zintuigen. Het belangrijkste doel is om ons onderbewustzijn te ontketenen om onze persoonlijke genezing op te snuiven. Weet je wat je op dit moment nodig hebt?

Deze unieke training begint met zachte meditatie en een cacao ceremonie. Cacao helpt ons om de energieën in ons weer in evenwicht te brengen en een goede gezondheid te herstellen. Bovendien bevat het veel vitaminen en mineralen die goed zijn voor de cardiovasculaire gezondheid.

De tweede helft van deze training bestaat uit de creatie van ons eigen kruidenmengsel door de praktijk van het snuiven. Omdat we van nature snuffelaars zijn, nodigen we je uit om intuïtief de kruiden van je voorkeur te kiezen met behulp van je neus. Pas dan kun je het kruidenmengsel samenstellen dat jij echt nodig hebt. Heb je je ooit afgevraagd waarom heksen meestal worden afgebeeld met grote neuzen? Ervaar het zelf en doe mee aan deze training. Meer nog, ontvang de juiste instructies over hoe je je eigen bad kan bereiden met het kruidenmengsel dat je hebt gecreëerd en sta open voor het ervaren van lucide dromen! Ben je klaar om je te laten leiden door je onderbewustzijn?

"Ik hoop dat we elkaar snel kunnen ontmoeten, om dit samen te ervaren" — Fernanda

Opmerking: De meeste kruiden hebben effect op ons bewustzijn, het is dus normaal om lucide dromen te ervaren na dit ritueel. Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw dromen betekenen? Schrijf dan alles op wat je je herinnert en neem contact op met Fernanda via ventrehealingcenter [​at​] gmail.com

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back