NL EN

A Mic of One's Own: Oma

Live Reserveer tickets

Bezoek of doe mee aan een nieuwe editie van A Mic of One's Own, een serie samenwerkingen tussen The Writer's Guide (to the Galaxy) en Kunstinstituut Melly!

Zoals gewoonlijk is het thema geïnspireerd op een lopende tentoonstelling bij Kunstinstituut Melly. Bij deze editie is dat de groepstentoonstelling My Oma die zich richt op het figuur van de grootmoeder.

My Oma is de afsluitende tentoonstelling en publieksproject van Sofía Hernández Chong Cuy als directeur van Kunstinstituut Melly. Het markeert zes jaar van haar transformatieve werk binnen het instituut, dat begon in januari 2018 en eindigt in december 2023. De tentoonstelling en de parallelle projecten zijn het resultaat van curatorisch onderzoek en publieksgerichte activiteiten door haar en haar team—waaronder curatoren Rosa de Graaf, Jessy Koeiman, Julija Mockutė en Vivian Ziherl—gedurende deze periode.

We zijn op zoek naar schrijvers, dichters, spoken word artiesten of songwriters die hun teksten gedachtes over deze thema's willen delen. Meer informatie en een aanmeldformulier volgen spoedig.

Met deze sessies willen we een veilige ruimte creëren om intieme verhalen te delen. Om dat te waarborgen verwachten we dat alle deelnemers elkaars privacy en kwetsbaarheid respecteren.

——

Jessy Koeimans werkzaamheden op het gebied van collectief leren maken deel uit van het gemeenschappelijke karakter van dit evenement en hiermee brengt ze The Writer's Guide (to the Galaxy) en hun serie A Mic of One's Own naar onze multifunctionele ruimte MELLY op de begane grond. Deze boekwinkel, café en ontmoetingsruimte is ontwikkeld met onze filosofie van collectief leren in gedachten.

Deelnemers

Netwerk

Verwante items

back