NL EN

CLIP Open Huis: Kunstinstituut Melly x IFFR

Live Gratis toegang

Dit jaar start Kunstinstituut Melly in maart weer met CLIP (Collectief leren in de praktijk). CLIP is de opvolger van het succesvolle werk-leerproject van het instituut dat in 2018 begon en tot nu toe vier edities omvat. CLIP-deelnemers krijgen de kans zich te verdiepen in vraagstukken rondom kunst en cultuur en werken samen met het team van Kunstinstituut Melly. Elke editie biedt maximaal 10 deelnemers de instrumenten, vaardigheden en inspiratie om te groeien als individu, besluitvormer en professional.

In de vijfde editie gaan we met elkaar werken aan een filmscript/storyboard dat vervolgens door filmmaker Uriël Matahelumual wordt geproduceerd tot een korte film. Om een concept voor een film te vormen nemen de deelnemers hun grootouder/persoon ourder dan 60 jaar mee naar Melly om ze te interviewen. De verhalen die worden gedeeld dienen als onderzoek voor de film. We vragen onszelf af: Hoe bewegen verhalen ons?

Heb je interesse in CLIP 2023, kom dan naar de informatie dag waar onze curator collectief leren Jessy Koeiman samen met filmmaker Uriël Matahelumual en Suze van Bohemen & Eline van Zanten van het IFFR jullie vragen zullen beantwoorden.

Kom langs en misschien gaan we deze film wel met jouw maken! Ben je al overtuigd? Meld je dan nu aan via de open oproep. Meer informatie vind je hier.

Deelnemers

Netwerk

Series

Verwante items

back