NL EN

The non-reading reading group: rethinking what it means to read

Hoe lees je? Hoe lezen we?

In deze speelse workshop verkennen we hoe we lezen en ontdekken we onze overeenkomsten en verschillen. Gezamenlijk bespreken we hoe we het ene boek kiezen boven het andere en hoe bewust we ons zijn van onze leesgewoontes. Kunnen we samen nieuwe manieren vinden om te lezen? Voor deze workshop nodigt the non-reading reading group je uit om een boek mee te nemen, en samen anders te lezen.

We verheugen ons op je komst, en vergeet vooral je boek niet!

Dit evenement is gratis. Reservering verplicht via ticketlink.

Over De groep voorheen bekend als Class of ‘18

(de groep voorheen bekend als) Class of ’18 is een peer-to-peer gedreven educatief initiatief en is onderdeel van Studium Witte de With. Elk jaar onderzoekt een selecte groep studenten van partnerinstellingen gezamenlijk de mogelijkheden van kunst en kunsteducatie om een brug te slaan tussen het werkveld en de curricula in het hoger onderwijs. In reactie op het programma van Witte de With ontwikkelen de deelnemers een eigen programma rond centrale vraagstukken, door en voor studenten.

De groep voorheen bekend als Class of ‘18 bestaat uit: Marjolijn van den Berg (Piet Zwart Institute), Sophie Mak-Schram (Leiden University), Giulia Notarpietro (Erasmus University College), Esther Schaminée (AKV | St. Joost Breda), Damiët Schneeweisz (Leiden University College), Szu-Yi Wang (Piet Zwart Institute), June Yu (KABK The Hague).

Verwante items

back