NL EN

TRANSITIE: De Kracht van Harmonie

In september van dit jaar heropenen we MELLY via een TRANSITIE-programma. We vragen ons af wat het betekent om weer samen te zijn, op afstand, in MELLY? Hoe navigeren we en delen we onze gedachten, ideeën en gevoelens offline?

Deze middag volgen we een harmonie workshop onder leiding van Monika Miedzianowska en Amelia Zakrzewska. Ze zullen ons uitleggen wat harmonie precies inhoudt, waarvoor het wordt gebruikt en hoe je het gebruikt. We eindigen met een groepsopdracht waarbij onze stemmen zullen samenkomen. Amelia is een Poolse zangeres die in Nederland woont. Amelia ontving haar vocale opleiding in Polen, woonde evenementen en workshops bij en behaalde certificaten van de beste vocale docenten ter wereld. Momenteel is Amelia zangcoach bij de muziekschool MKA Music-Rotterdam. Ze is ook gastzangeres op Nederlandse podia, onlangs kon je haar zien optreden met theatergroep "MEM" in het Laaktheater in Den Haag.

Monika is een singer-songwriter en eigenaar van haar eigen muziekschool MKA Music Rotterdam, waarbij ze lessen geeft in o.a. piano, gitaar, cello, songwriting en vocalcoaching.

De Kracht van Harmonie is een evenement onder leiding van Collective Learning Fellow Tayler Calister. Hij schrijft:

Voor een lange tijd zijn we afzonderlijk van elkaar geweest. Nu de Covid-19 regels wat meer versoepeld worden, is het tijd om de harmonie tussen ons weer te herstellen.

TRANSITIE PROGRAMMA

Gedurende de eerste drie weken zal MELLY muziek en live dans optredens organiseren, georganiseerd door onze Collective Learning Fellows Tyler Calister en Ban Tawfiq. Het TRANSITIE-programma wordt afgesloten met een KEYNOTE-lezing van Silvia Federici over de samenhang tussen gezondheid en politieke crisis, gemodereerd door iLiana Fokianiki.

Deelnemers

  • Monika Miedzianowska

Verwante items

back