NL EN

TRAINING: Creatrix of All Life #2 — Het herdefiniëren van de vruchtbaarheid van vrouwelijke kinderloze lichamen

Live Reserveer tickets

De tweede training door holistisch therapeute en medicijnvrouw Fern, is bedoeld voor vrouwen, trans mannen en non-binaire mensen die bewust besluiten geen kinderen te verwekken. Door de status quo te trotseren, destigmatiseren we kinderloze lichamen en kijken we naar manieren om het concept van vruchtbaarheid en de relatie met familie, doel en creativiteit te herdefiniëren. Deze bijeenkomst is opgedragen aan hen die open staan voor het kanaliseren van de Wijsheid van de Baarmoeder in hun projecten. Want wie zijn we zonder kinderen? Hoe gaan we om met de druk om een gezin te stichten? En wanneer kunnen we ruimte creëren voor de ontplooiing van onze dromen en persoonlijke projecten?

Deze training begint met een intiem gesprek over de taboes rond intentioneel kinderloze lichamen. Het wordt gevolgd door een meditatiesessie die ons in staat stelt contact te maken met het potentieel dat we in ons hebben om nieuwe projecten te creëren en onze creativiteit te stimuleren. Aan het eind van de sessie word je aangemoedigd om thuis nog een laatste oefening te doen om alle rituelen die tijdens de training zijn uitgevoerd af te ronden. Daarvoor ontvang je een kruidenmengsel om een v-stoomritueel uit te voeren.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back