NL EN

TRAINING: Creatix of All Life #1 — Duiken in vruchtbaarheid en conceptie

Live Reserveer tickets

De eerste training van holistisch therapeut en medicijnvrouw Fern, is bedoeld voor vrouwen, trans mannen en non-binaire mensen die proberen zwanger te worden of daar in de nabije toekomst voor open staan. Tijdens deze sessie zullen we vruchtbaarheid verkennen door opnieuw contact te maken met de Baarmoeder van de Schepping. Dit houdt in dat we leren over onze innerlijke cycli en het vrouwelijke voortplantingssysteem werken, met als doel deze wakker te maken en de mysteries van de baarmoeder te ontdekken.

Door het gebruik van meditatie, muziek en rituelen zullen we ons lichaam wakker maken, en het proces van bewuste conceptie beginnen. Aan het einde van de sessie word je aangemoedigd om thuis nog een laatste oefening te doen om alle rituelen die tijdens de training zijn uitgevoerd te voltooien. Daarvoor ontvang je een kruidenmengsel voor een v-stoom ritueel om de wens om een gezin te stichten of uit te breiden te manifesteren.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back