NL EN

A Mic Of One’s Own: Als het lichaam een thuis is, wie is dan onze buurt?

Live Reserveer tickets

Locatie: MELLY Boekwinkel en cafe

We zijn verheugd dat we eindelijk live kunnen samenkomen voor de volgende editie van A Mic of One's Own! — een serie georganiseerd door Kunstinstituut Melly en The Writer's Guide (to the Galaxy). Dit wordt de tweede editie van dit jaar en de eerste die live in MELLY plaatsvindt.

Tijdens deze sessie zullen we ons richten op het menselijk lichaam door een intersectionele feministische lens, geïnspireerd door de CLIP (Collective Learning In Practice) tentoonstelling: Thuis: Een onvoltooid project. Deze live tentoonstelling zal evolueren en transformeren in de periode tussen vrijdag 8 april en zondag 24 april. De tentoonstelling onderzoekt de volgende vraag: "Als het lichaam een thuis is, wie is dan onze buurt?"

Tijdens deze open mic avond verwelkomen we schrijvers, dichters, spoken word artiesten en songwriters om stukken aan te dragen die draaien om het lichaam — van het individuele tot het holistische en het meervoudige, waarbij we onder andere vragen van (collectieve) navigatie, beweging, transformatie en vloeibaarheid verkennen. Meld je aan voor 4 april door deze applicatie in te vullen. Wil je alleen meedoen om te luisteren? Stuur dan een mailtje naar info [at] thewritersguide.nl, of klik op de ticket link hierboven.

Met deze sessies willen we een veilige ruimte creëren voor het delen van intieme verhalen. Om dat te waarborgen verwachten we van alle deelnemers dat zij elkaars privacy en kwetsbaarheid respecteren.

Netwerk

Series

Verwante items

back