NL EN

TRAINING: Speciale editie van The Feminist Health Care Research Group — Crisis samen beleven

Live Reserveer tickets

Deze speelse training van de Feminist Health Care Research Group nodigt je uit om na te denken over eerdere ervaringen met crises en hoe we elkaar wederzijds kunnen steunen wanneer we emotionele kwetsbaarheid ervaren. Wanneer we ons zwak, onstabiel en in een crisis voelen, proberen we vaak onze behoeften te onderdrukken en proberen we het alleen aan te kunnen. Die onderdrukking in de privésfeer snijdt ons niet alleen af van wederzijdse netwerken van steun, het leidt er ook toe dat we de maatschappelijke dimensie van onze persoonlijke worstelingen uit het oog verliezen.

Deze workshop nodigt je uit om je af te vragen: Wat zijn concrete hulpbronnen waar we op terug kunnen vallen in crisissituaties? Hoe kunnen we er voor elkaar zijn als we ons kwetsbaar voelen en steun nodig hebben? Wat heeft ons in eerdere crisissituaties geholpen? Hoe vragen we precies om de steun die we echt nodig hebben? Hoe kunnen we meer ruimte creëren met elkaar, waar we welkom zijn met onze emoties, toegangsbehoeften en worstelingen?

Duur: 2,5 uur, inclusief pauze

Spreektaal training: Engels (gefluisterde vertaling naar het Nederlands beschikbaar op aanvraag)

Als u zich aanmeldt, informeer ons dan over uw voorwaarden en behoeften, zoals, ruimtelijke eisen, voeding, aandachtsspanne, communicatie.

Laat ons vóór 1 april weten of u toegangsbehoeften heeft en/of vertaling (Nederlands Gebarentaal, ASL) nodig heeft door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl. Wij zullen ons best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back