NL EN

TRAINING: 6 ISLANDS zine #2 — Het ontwikkelen van een gemeenschappelijke woordenschat voor rust, zorg en genezing in ABCSSS-gemeenschappen

Live Reserveer tickets

Deze training is specifiek voor mensen uit ABCSSS gemeenschappen.

Tijdens deze zine-makingsworkshop zullen we voortbouwen op eerdere gemeenschapsdiscussies om een gedeelde woordenschat op te bouwen voor types van rust, zorg en genezing die we voor ogen hebben voor ABCSSS-gemeenschappen. Door een collectieve zine te maken, zullen we onze conceptualisaties van en geassocieerde terminologieën voor rust, zorg en genezing archiveren. Op deze manier dient de zine als een hulpmiddel om onze agency te vergroten en ons dichter bij de zorg, rust en genezing te brengen die we zo terecht verdienen.

Deze workshop zine-maken is bedoeld voor de ABCSSS gemeenschap en bouwt voort op de workshop Het verkennen van rust, zorg en genezing in ABCSSS-gemeenschappen op zaterdag 16 april. Deelnemers kunnen kiezen om één of beide workshops bij te wonen.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en maximaal €20 aan onkosten om naar Kunstinstituut Melly te reizen.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back