NL EN

TRAINING: Het behouden van een veilige ruimte voor gezonde mannelijke energie

Live

Locatie: Kunstinstituut Melly, tentoonstellingsruimte derde verdieping, Raja'a Khalid
Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers
De training of bijeenkomst wordt geleid door Oscar, Giovanni, en OTION

Jullie zijn hier allemaal welkom — Giovanni

Na de openingsavond op vrijdag 5 november om 20 uur van Touch’M, een evenementenreeks in samenwerking met Giovanni Maisto Ferreira, OTION & Het Nieuwe Instituut, presenteert Kunstinstituut Melly een mannenkring genaamd: Ruimte creëren voor gezonde mannelijke energie. Door middel van meditatie, ademwerk, bewegingsoefeningen en bewuste communicatie zullen we actief positieve vormen van aanraking en connectie beoefenen, als middel om Toxic masculinity te helen. In deze sessie is de oprichter van Gathering of men Oscar Alonso Delgado de belangrijkste facilitator van deze training en nodigen wij mannen uit om te delen, luisteren, voelen en zijn.

Uiteindelijk willen Giovanni en Oscar een ruimte creëren waar iedereen zich veilig genoeg voelt om zijn ware ik te laten zien en waar het volledige spectrum van ieders emoties en ervaringen volledig wordt gerespecteerd.

Deze reeks evenementen is vernoemd naar de korte film Touch'M, geregisseerd door Giovanni Maisto Ferreira, die laat zien hoe mooi fysieke verbinding kan zijn en tegelijkertijd dient als een weergave van Giovanni's persoonlijke ervaring van gezonde mannelijke aanraking. De film is gemaakt om opvattingen die mensen hebben over wat het betekent om intiem te zijn als man, ter discussie te stellen. Giovanni vertelt: “deze korte film dient als een symbolische weergave van hoe niet-seksuele aanraking helend kan zijn voor aspecten van toxic masculinity (giftige mannelijkheid), iets dat verborgen maar wijdverspreid is in onze Westerse samenleving". Voor Touch'M was OTION een featured performer, choreograaf en songwriter en co-producer van het gelijknamige titelsong Touch'M.

Notitie: kom met gemakkelijke kleding.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Netwerk

Series

Verwante items

back