NL EN

TRAINING: Heling door Ademhaling door Nicola Machalova (zondag)

Reserveer tickets Online

Voertaal: Engels
Locatie: online via zoom

Stress en onrust kunnen door verschillende factoren worden veroorzaakt. De fysieke effecten van hiervan kunnen we ofwel verergeren of juist onder controle krijgen door bewust te zijn van onze ademhaling. “Awakening SOMA Breath” is een unieke ademhalingstechniek die ons leert hoe belangrijk ademen is en dat het de enige lichaamsfunctie is die we zelf onder controle kunnen hebben of die we ons laten beheersen. Ademen is het belangrijkste hulpmiddel om aanweziger en opmerkzamer te zijn, een genezende kracht om ons zenuwstelsel te kalmeren, een brug tussen lichaam en geest en een sleutel tot het onthullen van ons volledige potentieel.

Deze unieke training biedt een aaneenschakeling van oefeningen, waaronder werken met adem behoud en muziek. Het ritme en de beats helpen je niet alleen om op het goede spoor te blijven tijdens het ademen, maar vooral om samenhang in je hart en zenuwstelsel te brengen. Op die manier zal je in staat zijn om opgehoopte stress los te laten. Ga met ons mee op een diepe meditatieve reis!

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: Heling door Ademhaling door Nicola Machalova (zaterdag)
17 juli 2021, 14:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.