NL EN

TRAINING: Sensual Goddess Dance Class door Taneesha Sijmons (Engelstalig)

Reserveer tickets Live

Locatie: Kunstinstituut Melly, tentoonstellingsruimte op de derde verdieping
Spreektaal: Engels

De Sensual Goddess Dance Class biedt jou een veilige ruimte om je sensualiteit te verkennen door middel van beweging.

Vrouwen worden nu nog vaak beschaamd of afgekeurd als zij hun sensualiteit en/of plezierige behoeften actief belichamen en omarmen. Door plezieractiviste & (erotische) danseres Taneesha Sijmons uit te nodigen, maakt Kunstinstituut Melly plaats voor de expressie van vrouwelijke sensualiteit als een daad van zelfliefde en zorg. Het belangrijkste is dat alle vrouwen hun goddelijke zelf moeten kennen.

Wat kan je verwachten?
De TRAINING begint met een heilige cirkel als 'introductie' om elkaar te leren kennen. Dit wordt gevolgd door een korte zelfliefde meditatie en opwarming. 

Bij het aanleren van een (beginners vriendelijke) choreografie vinden we onze weg naar de kern van deze les. Taneesha zal je aanmoedigen om je persoonlijkheid door te laten schijnen. De focus ligt meer op het verkennen van je sensualiteit door beweging, in plaats van het onthouden van de daadwerkelijke stappen. We sluiten de TRAINING af met een intiem nagesprek waarin we reflecteren op de complete ervaring en hopelijk ook een diepere connectie kunnen maken met elkaar.

Deze TRAINING is open voor alle niveaus, geen danservaring vereist. Ook is iedereen welkom die zich identificeert als vrouw/femme (16+).

Dus ‘goddess’, kom met alles wat je in huis hebt - het wordt hier omarmd, geliefd en gewaardeerd!

Neem mee: 
Notitieboek, pen, kniebeschermers en kleding waar je je comfortabel/sexy in voelt, hakken zijn optioneel.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: Sensual Goddess Dance Class door Taneesha Sijmons (Nederlandstalig)
11 juli 2021, 14:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.