NL EN

TRAINING: Sensual Goddess Dansles door Taneesha Sijmons (Nederlandstalig)

Live Reserveer tickets

Locatie: Kunstinstituut Melly, tentoonstellingsruimte op de derde verdieping
Spreektaal: Nederlands

De Sensual Goddess Dance Class biedt jou een veilige ruimte om je sensualiteit te verkennen door middel van beweging.

Vrouwen worden nu nog vaak beschaamd of afgekeurd als zij hun sensualiteit en/of plezierige behoeften actief belichamen en omarmen. Door plezieractiviste & (erotische) danseres Taneesha Sijmons uit te nodigen, maakt Kunstinstituut Melly plaats voor de expressie van vrouwelijke sensualiteit als een daad van zelfliefde en zorg. Het belangrijkste is dat alle vrouwen hun goddelijke zelf moeten kennen.

Wat kan je verwachten?
De TRAINING begint met een heilige cirkel als 'introductie' om elkaar te leren kennen. Dit wordt gevolgd door een korte zelfliefde meditatie en opwarming.

Bij het aanleren van een (beginners vriendelijke) choreografie vinden we onze weg naar de kern van deze les. Taneesha zal je aanmoedigen om je persoonlijkheid door te laten schijnen. De focus ligt meer op het verkennen van je sensualiteit door beweging, in plaats van het onthouden van de daadwerkelijke stappen. We sluiten de TRAINING af met een intiem nagesprek waarin we reflecteren op de complete ervaring en hopelijk ook een diepere connectie kunnen maken met elkaar.

Deze TRAINING is open voor alle niveaus, geen danservaring vereist. Ook is iedereen welkom die zich identificeert als vrouw/femme (16+).

Dus ‘goddess’, kom met alles wat je in huis hebt - het wordt hier omarmd, geliefd en gewaardeerd!

Neem mee:
Notitieboek, pen, kniebeschermers en kleding waar je je comfortabel/sexy in voelt, hakken zijn optioneel.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back