NL EN

Melly x Amarte: LIVE 2024 — Museumnacht010

Live Reserveer tickets

Met veel plezier presenteren we Melly x Amarte: LIVE 2024, een nacht van opeenvolgende concerten die vervloeien met de tentoonstellingen verdeeld over vier verdiepingen. De concerten vinden plaats in Kunstinstituut Melly tijdens de Rotterdamse Museumnacht.

Het publiek stroomt mee met de verschillende ritmes en installaties die die avond worden opgevoerd. Muziek- en geluidskunstenaars uit diverse genres krijgen de opdracht om te reageren op de actuele tentoonstellingen en een muzikale performance te creëren die muzikaal, conceptueel of esthetisch resoneert met de kunstwerken of thema's van de tentoonstellingen.

LIVE omvat optredens van:

20.00 uur - Begane grond
Cukros (Rotterdam)

20.30 uur - Tweede verdieping
Ghazale (Den Haag)

21.00 uur - Tweede verdieping
ARIAH LESTER aka. Lester David (Rotterdam)

21.30 uur - Tweede verdieping
Ildo Nandja Trio (Rotterdam)

22.00 uur - Begane grond
N.A.Ï (Amsterdam)

22.30 uur - Tweede verdieping
Moa Holgersson (Amsterdam)

23.00 uur - Tweede verdieping
Rafaele Andrade (Knurl Lab) (Den Haag)

23.30 uur - Tweede verdieping
Ramses3000/Yannick Verhoeven (Tilburg)

Middernacht - Begane grond
Ines Borovac - Collo (Rotterdam)

Muzikanten zullen optreden binnen de kunstinstallaties van de groepstentoonstelling My Oma verspreid over alle drie de verdiepingen van Kunstinstituut Melly.

Dit jaarlijkse initiatief van Kunstinstituut Melly en het Amarte Fonds is bedoeld om het kunst- en muziekpubliek te betrekken bij een multisensoriële en emotionele verkenning van belangrijke ideeën en uitdrukkingen die in onze tijd resoneren. LIVE is ook opgezet om creatieve makers te ondersteunen en de zichtbaarheid van hedendaagse kunstenaars en muzikanten te vergroten.

LIVE vindt plaats tijdens Museumnacht 010 in Rotterdam, waarbij meer dan dertig musea en culturele instellingen in de stad tot laat open blijven voor het publiek.

Deelnemers

Netwerk

Series

Verwante items

back