NL EN

BOEKEN: Spatial Tales of Unearthly Critters

Live Gratis toegang

Bezoek de presentatie van BOOKS, georganiseerd samen met studenten van de Master of Interior Architecture: Research and Design [MIARD] aan het Piet Zwart Instituut. Dit evenement markeert de lancering van Spatial Tales of Unearthly Critters, een publicatie voortkomend uit het 'Marvelous Monsters' studieprogramma, geleid door Federico Martelli van Cookies design studio. De publicatie omvat bijdragen van Nicole Jesse, Anna Maria Zuech, Sungryul Jun, Mila Broomberg, Artemis Mitsiou, Josephine Goverts, Anna Krikke, Silvia Elisa Bianchini en Julia Woch. We zullen tijdens de avond de rol van het monsterlijke bespreken als een waardevol conceptueel instrument voor ontwerpers.

Het programma omvat een discussie met de studenten, een inleiding en een performance van Gaia D'Arrigo. Het wordt afgesloten met een informele borrel en een hartelijke ontvangst bij ons eerste evenement van het nieuwe jaar.

Aanmelden is niet nodig.

Deelnemende MIARD-studenten: Silvia Elisa Bianchini, Mila Broomberg, Josephine Goverts, Nicole Jessé, Sungryul Jun, Anna Krikke, Artemis Mitsiou, Julia Woch en Anna Maria Zuech. Grafisch ontwerp door Joanie Brisebois.

Deelnemers

Netwerk

Series

back