NL EN

TRAINING: Thuiskomen, bewegingsonderzoek en improvisatie (NL)

Live Reserveer tickets

Taal: Nederlands

Wat betekent het eigenlijk om in je lichaam te wonen? Het is een kunst om in je lichaam te blijven en je lichaam te bewonen, vooral in een wereld vol afleidingen en verwachtingen. Misschien heb je, bewust of onbewust, niet geluisterd naar de signalen die je lichaam je geeft en/of accepteer je niet alle delen van je lichaam.

Tijdens deze Training ga je aan de hand van een holistische dansbenadering verschillende tools inzetten die je zullen helpen om weer naar je lichaam te luisteren. Eerst beginnen we met een bodyscan/korte meditatie waarbij de focus op je innerlijke wereld ligt. Van daaruit gaan we experimenteren met verschillende focuspunten door middel van improvisatieopdrachten. Deze focuspunten variëren tussen interne (het lichaam) en externe (de omgeving) factoren.

Durf je te verbinden met al je lichaamsdelen en luister naar wat je lichaam je vertelt. Beweging is een vorm van non-verbale communicatie. In deze training communiceren we op verschillende manieren met zowel onszelf als de ander. We streven ernaar dat iedereen een persoonlijke reis ervaart in een veilige ruimte. Deze Training is toegankelijk voor zowel minder als meer ervaren bewegers, dansliefhebbers. Luister, voel, speel, ontdek en experimenteer.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back