NL EN

Mondriaan Fonds on tour - bij Kunstinstituut Melly

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour door het land, waarbij de organisatie langs alle provincies gaat. Op 2 oktober zijn we in Rotterdam. Ben je professioneel werkzaam in de beeldende kunst- en/of erfgoedsector? Bijvoorbeeld als beleidsmaker cultuur bij de gemeente / provincie, als zelfstandig kunstenaar of als medewerker bij een instelling of een kunstpodium? Meld je dan nu aan voor het programma in Kunstinstituut Melly. De bijeenkomst bestaat uit een inloopspreekuur (13.00 – 14.30 uur) en een plenair programma (15.00 – 17.00 uur). De voertaal is Nederlands.

Inloopspreekuur
Tijdens het inloopspreekuur kun je binnenlopen zonder afspraak. Om kennis te maken, je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Plenair Programma
In het plenaire programma leggen we uit wat het Mondriaan Fonds doet voor het beeldende kunst- en erfgoedveld, hoe ons beleid tot stand komt en hoe het indienen van een aanvraag in zijn werking gaat. Daarnaast gaan we in gesprek over wat er kenmerkend is voor de regio en hoe dit invloed heeft op een subsidieaanvraag. Tot slot, delen we tijdens beknopte thema-sessies een aantal tips & tricks voor jouw aanvraag.

Voor meer informatie over het programma en om je aan te melden voor 2 oktober, zie deze pagina.

Netwerk

back