NL EN

The Mixer: Performances en Karaoke Avond

Live Gratis toegang

Dit jaar opent Kunstintsituut Melly haar deuren tijdens Art Rotterdam 2023 voor een feestelijke karaoke- en performanceavond!

The Mixer is een samenwerking tussen Kunstinstituut Melly en de Ateliers, de Jan van Eyck Academie, de Rijksakademie van Beeldende Kunsten en onze lokale partners Art Rotterdam en Het Nieuwe Instituut. Tijdens een avondvullend programma wordt ons gebouw gevuld met performances en zang om de kunst in Rotterdam en daarbuiten te vieren.

Vanaf 20.00 uur wordt op twee plekken Karaoke gehost, door de Rotterdamse kunstruimte Peach en door de Rotterdamse kunstenaar Simone Schuffelen. Kies je karaokeklassieker voor 'Peach's Autumn Bar' of doe mee aan een rondje 'Songs to Sing at your Funeral'.

Op deze avond zijn ook performances te zien in onze huidige tentoonstellingen. Bekijk een performance van Jennifer Tee's tentoonstelling Still Shifting, Mother Field om 20.00 uur en van Anna Witt's Soft Destructions om 21.30 uur.

Loop rond in onze tentoonstellingen en café tot 23 uur als onderdeel van onze samenwerking met het Kunstblock initiatief en onze buren: V2_, WORM, MAMA en TENT. Na het programma is iedereen welkom om door te feesten bij kunstplatform Brutus. Kijk op de website van Art Rotterdam Week voor details over de bus tussen de locaties en evenementen.

In 2023 ontvangt The Mixer eregast Catherine Wood, Director of Program bij Tate Modern in Londen. In een speciaal programma zal Wood een keynote presenteren in Het Nieuwe Instituut die toegankelijk is voor deelnemers van de samenwerkende academies en studioprogramma's.

Deelnemers

Netwerk

Series

Verwante items

back