NL EN

How to Occupy Space?

Tijdens How to Occupy Space? nemen studenten van verschillende culturele studies je mee door de tentoonstelling Occupying Space – een bijzondere collectie hedendaagse kunst. Zo kun je op een ongedwongen manier vragen stellen én natuurlijk discussiëren over kunst. Ook kun je deelnemen aan de workshop ‘ruimte innemen’ o.l.v. Alexandra van der Hilst, waarin je de tentoonstellingsruimtes vanuit een heel ander perspectief bekijkt en niet alleen gebruik maakt van je ogen en oren… Voor de workshop geldt: je kunt je inschrijven op de avond zelf, en vol is vol. De avond wordt afgesloten met een borrel en muziek van DJ De Werklozer.

Programma:
20.00 – 21.30 Bezoek Occupying Space in de drie instellingen
20.30 – 21.30 Workshop ‘ruimte innemen’ o.l.v. Alexandra van der Hilst
21.30 – 22.30 Borrel en DJ De Werklozer

Toegang: CKV, CJP en studentenpas gratis, anderen Euro: 5

Locaties: Het Nederlands fotomuseum en TENT./Witte de With, Witte de Withstraat 63 en 50, Rotterdam. Op iedere locatie is een host aanwezig die je wegwijs kan maken.

Over de tentoonstelling:
Witte de With, het Nederlands fotomuseum en TENT. tonen deze zomer gezamenlijk de tentoonstelling Occupying Space, een deel van de collectie van de Oostenrijkse Generali Foundation. De hele collectie omvat zo’n 1700 werken van 160 beeldende kunstenaars, waaronder vele belangrijke sleutelwerken uit de beeldende kunst sinds de jaren ’60/’70. Kijk ook op www.occupyingspace.nl voor meer informatie.

Voor vragen over How to Occupy Space? neem je contact op met Brigitte via 010 4110144 of [email protected].

Netwerk

back