NL EN

KEYNOTE: Michelle Teran, Om gemeenschappelijk te leren (politiek dus)

Live Reserveer tickets

Dit evenement zal ook live worden gestreamd op deze pagina, evenals op YouTube en Facebook Live. Registratie is niet nodig.

Wees welkom tijdens een KEYNOTE door pedagoog, kunstenaar en onderzoeker Michelle Teran, gevolgd door een vraag- en antwoordronde onder leiding van socioloog Teana Boston-Mammah. Het evenement is de eerste in het 2021 seizoen KEYNOTES en vindt plaats in samenwerking met de Willem de Kooning Academie.

To Learn in Common (Which is Politics)
Emergent research on transformative pedagogy.

Deze lezing en lancering van de publicatie Situationer Workbook/Situationer Cookbook sluiten aan bij opkomend onderzoek rond transformatieve pedagogie. Het komt voort uit de impuls om terug te keren naar de tekentafel, om andere mogelijke perspectieven op leren en onderwijs te bedenken. Het onderzoek situeert zich onder andere rond een spandoek op een brandtrap, een waterbassin, een stadstuin, een gymzaal, een kamp voor klimaatrechtvaardigheid, een gemeenschapsruimte, en een verstelwerkplaats.

De KEYNOTE serie is een platform in Rotterdam om samen te komen in gedachte en gesprek. Elke KEYNOTE vindt plaats op vrijdagavond en nodigt uit tot het leveren van actuele bijdragen over belangrijke publieke onderwerpen. Het tweede KEYNOTE seizoen verkent de relatie tussen kunst en therapie, of therapeutische esthetiek, en vindt plaats in samenwerking met academische en educatieve partners in Rotterdam en Nederland.

Deelnemers

Netwerk

Series

back