NL EN

A-Z Life Coaching: Keren Cytter

Om de opening van het culturele seizoen en de lancering van wekelijkse Kunstblock Kunstavond te vieren nodigt Witte de With u uit voor een avond met kunstenaar Keren Cytter. Diverse performers zullen voorlezen uit haar nieuwe roman A-Z Life Coaching. Daarnaast zal Cytters film Metamorphosis gedraaid worden samen met een sneak-preview Terrorist of Love , ook zal er een lezing plaatsvinden door de ontwerper van het boek, Vasilis Marmatakis. De in Athene woonachtige Vasilis Marmatakis heeft eerder filmposters ontworpen voor films als Dogtooth en The Lobster.

A-Z Life Coaching is een onvolledige gids voor het leven waarvan de inhoud vele malen gewijzigd is. Notities zijn gemaakt, ideeën herschreven, en degene die overleeft zou de meest essentiële richtlijnen en wijsheden in het leven bij zich moeten dragen. Echter, de vorm van life coaching beschreven in het boek zal de lezer niet naar sociale erkenning of financieel succes leiden. Als één van de twee zich voordoet na het lezen van deze tekst, is dat toeval.

A-Z Life Coaching werd geproduceerd ter gelegenheid van Cytter's solotentoonstelling Selection in Künstlerhaus, Halle für Kunst & Medien Graz.

Vanaf 9 september is Witte de With Center for Contemporary Art elke vrijdag gratis open tussen 18.00 en 21.00 uur, samen met onze Kunstblock partners in en rondom de Witte de Withstraat: TENT, Showroom MAMA , V2_ Instituut voor de Instabiele Media en WORM Instituut voor Avantgardistische Recreatie.

Om 19.00 uur start de gratis Kunstblock Tour bij de balie van Witte de With Center for Contemporary Art, wees welkom voor een rondje om het blok.

De Kunstavond XL op 9 september is onderdeel van Rotterdam Uitdagen.

Deelnemers

back