NL EN

ALUMNI PRESENT: Are We There Yet? met Fabulous Future

Fabulous Future neemt je mee op reis. Are We There Yet? neemt je mee door de ontstaansgeschiedenis van Fabulous Future. De performatieve presentatie geeft inzicht in hun gedane projecten en toekomstige intenties; reflecterend op hun ervaringen van het afhaken en de navigatie tussen architectonische en artistieke productiewijzen, gefocust op methodieken van collectiviteit en educatie buiten het institutionele kader.

Dit evenement wordt gepresenteerd door Studium Witte de With in samenwerking met Sandberg Instituut en georganiseerd in de context van Een tentoonstelling met een audioscript door Sarah Demeuse en Wendy Tronrud en een soundtrack door Mario García Torres in samenwerking met Sol Oosel.

Gratis bus vanuit Amsterdam en terug

Voor bezoekers uit of rond Amsterdam: er is een gratis bus om je van Amsterdam naar Rotterdam en terug te brengen. Vertrek: 15:15 uur, Rietveld Campus, Fred. Roeskestraat, Amsterdam. Registreer hier om een plaats te reserveren.

Over Fabulous Future

Fabulous Future is een collectief van zeven en een doorlopend project; dat de verbinding zoekt tussen onderzoek, ontwikkeling en het bouwen van ruimtes, evenementen en situaties.
Fabulous Future houd zich bezig met het maken van ruimtes in de breedste zin van het woord en gedijt bij een grote diversiteit van achtergronden en vaardigheden: beeldende kunst, ontwerp, architectuur, scenografie, koken, houtbewerken, schrijven, tuinieren, geluid, video, presentaties, voorstellingen, etc.

De methodiek van het collectief draait om continu overleg en onderhandelen naar een gezamenlijk resultaat en omvat het in acht nemen van de omringende sociale en politieke omgeving. Deze manier van werken en zelf organisatie geeft projecten een unieke manier van proces geleide en kritische productie; inclusief het verbreden van begrippen van dagelijkse rituelen (samen zijn, koken, slapen, dansen en het zorgen voor elkaar) die een integraal onderdeel vormen van Fabulous Future.

Fabulous Future is:

  • Niels Albers
  • Malissa Anne Cañez Sabus
  • Gauthier Chambry
  • Naomi Credé
  • Liene Pavlovska
  • Mirko Podkowik
  • Rein Verhoef

Over ALUMNI PRESENT

ALUMNI PRESENT is een Studium Witte de With-serie met recent afgestudeerden op het gebied van kunst en geesteswetenschappen. De serie erkent en ondersteunt de ontwikkeling van academische en artistieke praktijken van ambitieuze alumni en probeert huidige studenten te inspireren en te onderwijzen met hun projecten.

De evenementen van ALUMNI PRESENT tonen projecten van jonge alumni op een gepast moment in hun respectievelijke trajecten. Deze evenementen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, boekpresentaties, presentaties van academische of artistieke onderzoeksprojecten (ongeacht in welke fase ze zich momenteel bevinden), workshops, screenings van filmprojecten en andere speciale samenwerkingsverbanden waarvoor een enkel presentatiemoment specifiek relevant is. ALUMNI PRESENT wordt het hele jaar door georganiseerd, altijd in samenwerking met een van onze Studium Witte de With-partners voor hoger onderwijs.

Ondersteund door

Sandberg Instituut

Verwante items

back