NL EN

TRAINING: Van break-down naar break-through door Gail Kersout

Live Reserveer tickets

In deze interactieve TRAINING doe je kennis op over het omarmen van kwetsbaarheid in holistische therapie en de reis van zelfontdekking, healing en transformatie. Door middel van verschillende oefeningen, dialoog, delen en zorgzaamheid, zullen we verder gaan dan vluchtig welzijn en naar een dieper begrip van helende kunst en welzijn toewerken. Velen van ons hebben wel eens momenten meegemaakt waarop we ons plotseling willen omdraaien en naar huis willen gaan, naar een veilige plek waar we kunnen ontsnappen aan het mogelijke oordeel van anderen en onze eigen angst voor het onbekende. Kwetsbaarheid wordt vaak geassocieerd met zwakte omdat het voorkomt in tijden van onzekerheid, risico en emotionele blootstelling. Wat we ons niet realiseren is dat kwetsbaarheid ook de geboorteplaats is van liefde, saamhorigheid, vreugde, moed, empathie en creativiteit. In deze TRAINING zal Gail Kersout je door de verschillende fasen van kwetsbaarheid leiden - van zwakte en schaamte tot creativiteit en vreugde.

Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers en is gratis bij te wonen (reserveren verplicht).

De TRAININGEN zijn proactieve workshops die plaatsvinden als onderdeel van onze jaar-lange tentoonstelling 84 STAPPEN. Hier transformeert Kunstinstituut Melly haar tentoonstelling op de derde verdieping in een dynamische ruimte met kunstwerken en installaties die allemaal gaan over de thema’s geestelijke gezondheid en toegankelijkheid. Het hele jaar door wordt de tentoonstelling 84 STAPPEN geactiveerd door middel van therapeutische TRAININGEN van 60 minuten, die in de weekenden plaatsvinden en worden begeleidt door ​​een diverse groep (gezondheids) zorgprofessionals.

Deze TRAININGEN maken ruimte om de kunstinstallaties van 84 STEPS om te vormen tot ruimtes van herstellende activering.De relatie tussen fysieke architecturen, sociale structuren en ervaringen van persoonlijke en sociale gezondheid worden onderzocht in workshops zoals aromatherapie, meditatie en dans. Het betrekken van publiek, gezamenlijke zorg en actieve participatie staan hierbij ​​centraal. We nodigen je uit om deel te nemen, uit te wisselen en je lichaam en geest met ons mee te bewegen in deze wekelijkse TRAININGS-programma's. Om deel te nemen aan één of meerdere TRAININGEN kunt u zich hier aanmelden.

De TRAININGEN zijn door het hele jaar door verdeeld op basis van drie thematische clusters:

Zelfzorg (juni - september 2021)
Medicijnen, waanzin en magie (oktober - december 2021)
Zorg voor rechtvaardigheid (januari - maart 2022)

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back