NL EN

Witte de With Uitgevers aanwezig op de New York Art Book Fair

Witte de With Uitgevers is verheugd terug te keren naar de New York Art Book Fair van 20 tot 22 september 2019.

Nieuwe titels van dit jaar zijn onder meer: Cecilia Vicuña: Seehearing the Enlightened Failure, Hans van Dijk | Dai Hanzhi: A Life with Art in China, en THEA SEGALL. (Un)edited.

Verder organiseren we een presentatie over onze nieuwste publicatie Cecilia Vicuña: Seehearing the Enlightened Failure met Carla María Macchiavello tijdens het Classroom programma van de beurs:

The Classroom

Zaterdag 21 september 2019, 13 – 14:30 uur

Een lezing over de publicatie, Cecilia Vicuña: Seehearing the Enlightened Failure, gepubliceerd in samenwerking met het retrospectief van de kunstenaar, samengesteld door Miguel A. López en te zien tot en met 24 november 2019. De publicatie geeft een overzicht van Vicuña's artistieke praktijk als dichter, visueel kunstenaar en activist van de jaren 1960 tot heden. Edited door Miguel A. López, ontworpen door Studio Manuel Raeder, en inclusief een bloemlezing van de door de kunstenaar geschreven teksten, essays van curatoren en wetenschappers zoals Lucy Lippard en Julia Bryan-Wilson, en een aantal eerder ongepubliceerde visuele documentatie van Cecilia Vicuña's werk.

Deelnemers

Ondersteund door

Mondriaan Fonds

back