NL EN

GESPREK met Megan Boyle: LIVEBLOG

Witte de With Centre for Contemporary Art en Peach presenteren een GESPREK met de in Baltimore werkzame schrijver en filmmaker Megan Boyle. Boyle zal een nieuwe tekst lezen die ze heeft geschreven voor dit event ter gelegenheid van LIVEBLOG, de tentoonstelling die de dag ervoor wordt geopend in Peach in Rotterdam. De lezing wordt gevolgd door een kort participatief videowerk.

LIVE-BLOG

In 2013 was Megan Boyle ongelukkig met het leven dat ze leefde, en wilde ze dit op het internet documenteren voor een publiek. Ze begon dit als poging om haar gedrag beter aan te passen op het leven dat ze wilden leiden. LIVEBLOG bestond op Tumblr en werd uiteindelijk gepubliceerd in 2018 als een boek.

De 25 uur durende film LIVEBLOG is een opname door filmmaker Nick Toti van de 48 uur LIVEBLOG-lezing die plaatsvond in 2018. Nick zal aanwezig zijn voor het gesprek en de Q&A. Na het gesprek is de publicatie te koop in de boekhandel van MELLY.

Dit event wordt gepresenteerd in het kader van LIVEBLOG, Megan Boyle’s eerste solotentoonstelling in Europa, te zien bij PEACH van 15 november tot 15 december 2019.

Netwerk

back