NL EN

Witte de With Uitgevers is aanwezig op de Printing Plant Art Book Fair

Witte de With Uitgevers is verheugd om onderdeel te zijn van de Printing Plant Art Book Fair op 22, 23 en 24 november 2019.

Nieuwe titels van dit jaar zijn onder meer: Cecilia Vicuña: Seehearing the Enlightened Failure, Hans van Dijk | Dai Hanzhi: A Life with Art in China, en THEA SEGALL. (Un)edited.

Verder organiseren we een lezing over Hans van Dijk | Dai Hanzhi: A Life with Art in China met Marianne Brouwer en Kitty Zijlmans.

Hans van Dijk: A Life with Art in China, met Marianne Brouwer en Kitty Zijlmans

23 november 2019, 14:30 – 15 uur, Looiersgracht 60, Amsterdam, room for books
Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Van Dijk was zowel een getuige als een katalysator in de ontwikkeling van hedendaagse kunst op het Chinese vasteland, waar hij leefde en werkte als curator, kunsthistoricus en galerist van 1986 tot zijn dood in 2002. Marianne Brouwer, auteur en onderzoeker van de publicatie, evenals curator van twee tentoonstellingen over de erfenis van van Dijk, georganiseerd in 2014 door Witte de With en UCCA (Beijing), zal de complexe geschiedenis van Chinese hedendaagse kunst bespreken samen met Kitty Zijlmans, hoogleraar hedendaagse kunstgeschiedenis en theorie / wereldkunst aan het Leiden University Centre for the Arts in Society.

Deelnemers

Netwerk

  • Amsterdam Art Weekend

Verwante items

back